#MallorcaCiudadana

ESPAÑA CIUDADANA. GÈNESI

1 En el principi, Déu va crear el cel i la terra.

2 La terra era caòtica i desolada, les tenebres cobrien la superfície de l’abisme i l’esperit de Déu planava per damunt les aigües.

3 I Déu digué: “Que hi hagi llum”; i hi hagué llum.

4 Déu veié que la llum era bona, i va separar la llum de les tenebres.

5 A la llum, Déu la va anomenar “dia”, i a les tenebres, les anomenà “nit”. Hi hagué un vespre i vingué un matí, i es complí el primer dia.

Ahir, davant la Seu, al país que va veure néixer Ramon Llull, vengueren a predicar-nos l’evangeli segons #EspañaCiudadana i ens confirmaren que la terra que habitam no serà si no és a la seva imatge, semblant a ells.

Ahir, davant la Seu, a la terra on Ramon Llull no va veure una vegada, sinó cinc, a Crist Crucificat, i va aprendre l’àrab d’un esclau seu perquè el necessitava per ensenyar la veritable religió, vengueren de fora i ens digueren que Déu només parla un idioma i que aquest, justament, no és el de Ramon Llull, perquè això ens empobreix, ens fa petits i supremacistes i, fins i tot, hereus de gent que, altra època, a terres llunyanes, matava.

Ahir, davant la Seu, a la terra on Ramon Llull va pensar que si podia transmetre el missatge de Déu de manera comprensible aconseguiria la conversió universal i, per això, va fundar Miramar, per poder ensenyar llengües diverses amb les que podria estendre la paraula de Déu a tot el món… Vengueren de fora a dir-nos que per veure la llum, ser #Lliures i tenir #Futur, hem de ser #Iguals que ells, abandonar aquesta absurda mania que tenim de voler ser iguals que nosaltres i abraçar la #unió. Perquè, en definitiva, Espanya és Déu revelat a ells, i per això, només a ells els ha estat permès créixer, i reproduir-se, omplir la terra i sotmetre-la; només a ells els ha estat permès dominar els peixos del mar, les aus del cel i tots els animals que es mouen damunt la terra.

Ahir, davant la Seu, a la terra de Ramon Llull, vengué España Ciudadana a convertir-nos al patriotisme universal, a revelar-nos la paraula de l’únic Déu de bon de veres segons les seves escriptures. Emperò no saberen transmetre el missatge de manera comprensible i, per això, no ens aproparen ni un mil·límetre a la seva fanàtica religió. Bon Vent i bona travessia de tornada cap a les tenebres.