CAMP REDÓ. ELS VEÏNATS NECESSITEN SABER LA VERITAT

El PP Palma està adoptant una estratègia irresponsable en el tema del Camp Redó. Primer va ser la compareixença de la Sra. Lourdes Bosch fa poques setmanes, creant dubtes i incerteses en relació a les obres que l’ajuntament està realitzant en aquella barriada -de manteniment i substitució d’instal·lacions d’aigua i electricitat i de condicionament dels vials públics-.

Després ha estat la proposició que es va presentar en el ple de l’ajuntament del mes de febrer en la que s’insinuava que en el Camp Redó l’equip de govern adoptarà mesures que condicionaran futurs equips de govern, sense especificar a què es refereixen.

La opinió errática del Govern de la Gent també és preocupant. El Sr. Hila, fa pocs dies expressava davant d’un auditori ple de veïns del barri la seva determinació a no expropiar ni enderrocar més edificis i a dissenyar un pla de reforma integral de la barriada amb el consens de tothom, una cosa que, per altra banda, van diguent des de fa quatre anys i que no han arribat a concretar mai. Des d’El Pi Palma no tenim perquè dubtar d’aquestes afirmacions. Si el Sr. Hila les fes sabent que no eren certes seria una greu irresponsabilitat per part seva.

En la seva compareixença, la Sra. Bosch, regidora del PP, en parlar del futur del Camp Redó va mesclar temes que no tenen res a veure, com són l’ordenació de la façana marítima o l’aprovació de subvencions a les AAVV, tot per sembrar el dubte de què en el Camp Redó el Govern de la Gent farà no se sap ben bé què abans de partir, cosa que només fa intranquil·litzar els habitants d’aquell barri.

Mentre fan tot això, en el PP diuen que ells no varen fer res en quatre anys però que era perquè no tenien doblers. La realitat és que la passada legislatura el pla de reforma del Camp Redó disposava de fons europeus i què, per tant, l’única cosa que ha condicionat aquests anys la paralització de reformes en el Camp Redó va ser la renúncia al Pla URBAN per un ajuntament dirigit pel Sr. Isern, l’any 2011, en la que va ser una de les seves primeres decisions de govern. El PP no va fer res durant l’anterior mandat senzillament perquè no va voler: Va enderrocar un edifici i va deixar el solar abandonat. Encara avui aquest solar no disposa de la qualificació com a espai públic i, per això, l’ajuntament no hi pot fer una zona verda. Aquesta és, per cert, una responsabilitat compartida de tres batles: Isern, Hila i Noguera. No es pot estar 7 anys a fer un parc en un solar que és municipal, que està previst en un pla de rehabilitació del barri i que disposa de fons europeus per a finançar-lo.

Des d’El Pi-Palma volem transmetre als veïns del Camp Redó un missatge de tranquil·litat. Les obres de millora iniciades aquest mandat no s’aturaran i el futur del barri encara no està escrit. L’escriurem entre tots a partir del mes de juny amb un nou govern en el que el nostre partit serà decisiu i impulsarà la recuperació de la barriada amb seny, eficàcia i amb voluntat de consens de tots els partits polítics presents a Cort. No deixarem que el Camp Redó mori per la inacció del seu ajuntament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s