Capitalitat en diferit

Palma, 10 de juliol de 2018

El Consell de Mallorca ha permès, mitjançant acord del ple pres el mes d’abril, que l’ajuntament de Palma pugui allargar l’execució i justificació dels projectes que li va subvencionar el 2017 i que s’havien d’haver posat en marxa abans de dia 5 de maig de 2018. Ara, Cort tendrà temps per executar-los fins a finals de 2021.

Els projectes afectats per aquest retard suposen una despesa de 2.500.000€ a càrrec del Consell de Mallorca i són els següents: la construcció d’habitatges d’acollida familiar, la realització de millores en diversos carrers de Palma (millora dels espais i accessibilitat), la renovació de l’armament i de les instal·lacions de seguretat de la policia local i la construcció d’un Camp de Rugbi i un de futbol 11 al poliesportiu Germans Escales.

L’ajuntament rep aquesta subvenció a través de la Llei de Capitalitat que compensa a Palma per la càrrega més gran que li suposa ser la capital de les Illes Balears. Aquest acord pot suposar retards en la realització d’aquests projectes de més de tres anys.

Des d’EL PI ens hem abstingut en la votació atès que no s’ha acceptat la nostra proposta de què els ciutadans de Palma no es mereixien patir aquest retard en la realització d’aquestes actuacions i que, en conseqüència, s’havia d’exigir a l’ajuntament, que les posés en marxa abans que acabi aquest any. La resta de grups polítics han acceptat aquest retard de dos anys proposat per l’ajuntament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s